Djembé les in Eindhoven   IN HET KORT:
- Maandag-, dinsdag- en donderdagavond
- Groepen van verschillend niveau
- 'de Ronde' in Eindhoven, Tongelresestraat 146
- Prijs €43,- voor vier lessen
- Een eenmalige proefles is €7,50

Ik streef naar een goede sfeer binnen de groep waarbij iedereen gezien wordt en ik probeer je uit te dagen door jezelf te laten horen via de djembé. Er is dus ruimte voor solo’s terwijl het ritme doorspeelt. Plezier met elkaar en respect voor elkaars spel zijn belangrijke onderdelen.Vergevorderde lesgroep op de djembe

Lestijden

MAANDAG
19.00 - 20.00  : gevorderd

DINSDAG
10.30 - 11.30  midden gevorderd
18:00 - 19:00  beginners
19:05 - 20:05  midden gevorderd
20:15 - 21:15  licht gevorderd

DONDERDAG
19:00 - 20:00  vergevorderd
20:15 - 21:15  vergevorderd


Optreden van Metisse

Kom een keer meedoen voor een proefles! Bel 040-7507673 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vergevorderde lesgroep op de doundouns

Laatst zei een cursist tegen me: djembé spelen is een soort nieuwe mindfullnes. Na een volle dag werken is het zo fijn om er even alles uit te slaan, je ogen dicht te doen en te genieten van de mooie ritmes en klanken! Ik kan niet anders zeggen dan dat ze gelijk heeft.

Om de 2 jaar is er een groot cursistenfeest waar alle lesgroepen optreden voor vrienden en familie. Iedere keer weer een spektakel. Kijk op de pagina reacties & feest voor meer foto's en filmpjes over het cursistenfeest en om te lezen hoe de cursisten de lessen ervaren.


Vergevorderde lesgroep op de djembe

Metisse

Metisse is een band die is ontstaan na één van de cursistenfeesten. Fanatieke cursisten die vaker wilden optreden hebben zich aangemeld. Om de twee weken repeteren we op maandagavond en inmiddels hebben we een volwaardig programma. Regelmatig is Metisse in de regio Eindhoven te zien voor allerlei verschillende festiviteiten. Meer info kun je vinden op de Facebook pagina van Metisse.

"Inmiddels ben ik alweer een tijd bezig met djembélessen bij Yolanda. Ik kan eigenlijk maar één groot nadeel noemen; het is verschrikkelijk verslavend! De lessen bouwen geleidelijk op naar steeds een hoger niveau. Door Yolanda haar ervaring en kennis maar zeker ook door haar eeuwige enthousiasme en energie is iedere les voor mij één groot feest en blijft het een uitdaging om ook ieder ritme onder de knie te krijgen. En als zo’n ritme dan eenmaal loopt, gaat het dak eraf! Het is bovendien heerlijk om na de les weer vol energie thuis te komen. Kortom: ik zou niet meer zonder kunnen!!!"
Maud Slaats, Cursiste


© Copyright 2018 Yolo Percussie | K.v.K.: 17216222 | BTW nr: NL 1209.46.178.B01