Djembé les in Eindhoven   IN HET KORT:
-  Maandag-, dinsdag- en donderdagavond
-  Groepen van verschillend niveau
- Buurtcentrum Heidehonk, Noordzeelaan 35 in     Eindhoven
-  Een eenmalige proefles is €7,50

Mijn manier van lesgeven is op de eerste plaats oog en oor hebben voor iedere cursist. Je leert traditioneel West Afrikaanse ritmes, maar ook eigen geschreven stukken en een combinatie daarvan. Ik ben een witte vrouw met een passie voor Afrikaanse muziek, die combinatie komt terug in mijn lessen. Er is ruimte voor solo's zodat jij ook je creativiteit kunt uiten. Plezier met elkaar en respect voor elkaars spel zijn belangrijke onderdelen.


Vergevorderde lesgroep op de djembe

Lestijden

MAANDAG
19.00 - 20.00  midden gevorderd

DINSDAG
10.30 - 11.30  gevorderd
11.45 - 12.45  beginners
19:00 - 20:00  licht gevorderd
20.15 - 21:15  beginners

DONDERDAG
19:00 - 20:00  vergevorderd
20:15 - 21:15  vergevorderd


Optreden van Metisse

Kom een keer meedoen voor een proefles! Bel 06 - 15228228 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vergevorderde lesgroep op de doundouns

Laatst zei een cursist tegen me: djembé spelen is een soort nieuwe mindfullnes. Na een volle dag werken is het zo fijn om er even alles uit te slaan, je ogen dicht te doen en te genieten van de mooie ritmes en klanken! Ik kan niet anders zeggen dan dat ze gelijk heeft.

Om de 2 jaar is er een groot cursistenfeest waar alle lesgroepen optreden voor vrienden en familie. Iedere keer weer een spektakel. Kijk op de pagina reacties & feest voor meer foto's en filmpjes over het cursistenfeest en om te lezen hoe de cursisten de lessen ervaren.


Vergevorderde lesgroep op de djembe

Metisse

Metisse is een band die is ontstaan na één van de cursistenfeesten. Fanatieke cursisten die vaker wilden optreden hebben zich aangemeld. Om de twee weken repeteren we op maandagavond en inmiddels hebben we een volwaardig programma. Regelmatig is Metisse in de regio Eindhoven te zien voor allerlei verschillende festiviteiten. Meer info kun je vinden op de Facebook pagina van Metisse.

"Inmiddels ben ik alweer een tijd bezig met djembélessen bij Yolanda. Ik kan eigenlijk maar één groot nadeel noemen; het is verschrikkelijk verslavend! De lessen bouwen geleidelijk op naar steeds een hoger niveau. Door Yolanda haar ervaring en kennis maar zeker ook door haar eeuwige enthousiasme en energie is iedere les voor mij één groot feest en blijft het een uitdaging om ook ieder ritme onder de knie te krijgen. En als zo’n ritme dan eenmaal loopt, gaat het dak eraf! Het is bovendien heerlijk om na de les weer vol energie thuis te komen. Kortom: ik zou niet meer zonder kunnen!!!"
Maud Slaats, Cursiste


© Copyright 2018 Yolo Percussie | K.v.K.: 17216222 | BTW nr: NL 1209.46.178.B01