Djembé Workshops voor Bedrijven

  Teambuilding djembe workshop voor bedrijf


Ervaar de kracht van het samenspel. Op een plezierige manier ga je tijdens een djembé workshop samenwerken. Noem het communiceren via de trommels. Met oog voor iedere deelnemer werken we enthousiast aan een swingend muziekstuk. Ook als je niet zo muzikaal bent gaat je dit lukken, iedereen komt tot zijn recht!

Wij verzorgen workshops voor teambuilding, bedrijfsuitjes en energizers. De workshops worden gegeven op jullie locatie door heel Nederland, België en Duitsland.

TEAMBUILDING
Samenwerken is noodzakelijk om een mooi ritme te creëren dat in balans is. Als team zet je je schouders eronder. Leiding geven, volgen, communiceren en luisteren naar elkaar. Op een ontspannen manier staan samenwerking en teambuilding centraal in deze workshop. Eens kijken wat dat oplevert.

ENERGIZER
Een hele dag je hoofd erbij houden tijdens bijvoorbeeld een congres, een inhoudelijke teamdag, of een intensieve vergadering is vermoeiend. Een flinke wandeling in de bossen kan je hoofd even leeg maken, maar een percussie workshop brengt veel meer leven in de brouwerij! Lijf, ledematen en geest, alles mag even los tijdens een percussie workshop. Daarna kan je weer fris aan het werk. Het geeft je energie, je komt los en je werkt samen.

BEDRIJFSUITJE
Voor het bedrijfsuitje of feest wil je iets bedenken dat veel mensen zal aanspreken. Een djembé workshop is een heel actieve bezigheid waarbij je de hele groep tegelijkertijd bereikt. Er wordt heel wat gelachen en je ontmoet elkaar op een andere manier. Ondertussen ben je ook nog aan het samenwerken. Het is een feest waar deelnemers met veel plezier op terug zullen kijken.

Kijk bij onze referenties waar wij zoal een workshop hebben gegeven.


Marieke met de Djembes


Ik ben het ritme nog niet vergeten. Heerlijke uitlaatklep en goed voor de teamspirit.
Jenny van Leeuwen
Het enthousiasme van Yolanda en Marieke werkt aanstekelijk. Knap wat zij met ons voor elkaar kregen!
Mirjam Ament

   IN HET KORT:

- Teambuilding, Energizer of Bedrijfsuitje
- 4 tot 250 deelnemers
- Voor iedere deelnemer een instrument
- Op jullie locatie (vertrek vanuit Eindhoven)
Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave of bel 06 - 15228228
Percussie workshop
"Ik had NOOIT gedacht dat het zo'n super-ervaring zou zijn! Zeker op het einde van de workshop - toen het dak er bijna af ging - trof me dat tot in mijn ziel. Ik wist wel dat onze groep "herriemakers" kunnen zijn, maar dit geluid trof alle verwachtingen!!"
Bea Krops, Phoenix
Djembe en woodblocks
Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave of bel 06 - 15228228
Als trainers en coaches bij Het Netwerkcentrum opgeschaalde zorg hechten wij veel aan de onderlinge samenwerking. Als je goed voorbereid wilt zijn op een calamiteit, heb je naast de juiste kennis vooral een sterk team nodig. Yolanda weet op een professionele, speelse en communicatieve manier de deelnemers met percussie te verbinden. In haar spel staat het communiceren met muziek, het luisteren naar elkaar en volgen centraal, het zet de deelnemers in beweging.
Hendrik Braam
Doundoun spelers
Spelen op de Djembe

© Copyright 2018 Yolo Percussie | K.v.K.: 17216222 | BTW nr: NL 1209.46.178.B01