Djembé workshop particulieren

 

Stel, je wilt je verjaardag op een bijzondere manier vieren omdat je een kroonjaar hebt bereikt. Niet zomaar een feestje bij je thuis op de bank of aan een sta tafel, maar een feest waarbij je met al je gasten iets wilt beleven wat veel plezier en positieve energie oplevert.

Misschien heb je een mooi jubileum te vieren, een bruiloft, is het tijd voor een familiedag of organiseer je een buurtfeest. 

Met een percussieworkshop kan IEDEREEN mee doen. Je wordt niet in groepjes opgedeeld, hier speel je samen. Er wordt getrommeld, gelachen en soms zelfs spontaan gedanst.

Het ritme wat we gaan spelen is opzwepend en voor iedereen toegankelijk. Na afloop van de workshop is de toon gezet en is iedereen “los”.

Djembé workshop opstelling voor event
Particuliere workshop als uitje

Voor de verjaardag van iemand binnen onze vriendengroep – bestaande uit ongeveer 10 jongens van 30 jaar oud – wilden we graag een muzikale activiteit organiseren. Onze ervaring met Yolanda en YOLO Percussie is erg goed! Via een uitgebreid telefonisch kennismakingsgesprek konden we onze wensen aangeven ten aanzien van niveau, duur en doel van de workshop. De workshop zelf was een groot succes, waarbij alle jongens (zowel ervaren muzikanten als beginners) anderhalf uur lang met een grote lach op hun gezicht de beginselen van de djembé konden ontdekken. Doordat de moeilijkheidsgraad steeds toenam, was er voor elke deelnemer voldoende uitdaging, zonder dat het té moeilijk werd. Aan het einde van de workshop speelden we gezamenlijk een mooi stuk, waarin iedereen een bijdrage én korte solo kon leveren. Uiteraard leverde dit (naast de vele foto’s en filmpjes) voldoende voer voor discussie tijdens de afsluitende borrel! Al met al zeker een aanrader als (alternatieve) activiteit met vrienden!

Dex Crijnen, november 2021

In het kort

  • voor iedereen een instrument
  • duur van de workshop: 1 of 1.5 uur
  • vanaf 10 personen tot onbeperkt aantal
  • startprijs vanaf € 300,-
  • workshop is op locatie. YOLO Percussie komt met een volle bus instrumenten naar je toe!
  • ruim 30 jaar ervaring
Opstelling van de afrikaanse trommels

Instrumenten

Voor iedereen is er een instrument, een enorme hoeveelheid authentieke West Afrikaanse djembés, grote bastrommels (doundouns) waar we met stokken op slaan, klein percussie instrumenten zoals koebellen, shekere, woodblocks, maraca’s, krinn ook wel spleettrommels genoemd (uitgeholde boomstammen met een verrassend mooi geluid).

Alle afrikaanse instrumenten
Klein percussie instrumenten
Klaar voor een djembé en percussie workshop

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vul onderstaand formulier in en ik zal telefonisch contact met je opnemen om je wensen door te nemen. Je ontvangt daarna een op maat gemaakte offerte, geheel vrijblijvend.

Je kunt me ook altijd bellen of mailen via:
Tel: +31 6 15 228 228
Email: info@yolopercussie.nl