Workshop bodypercussie

Pagina onder constructie.

Heb je niet zo veel tijd of een beperkt budget dan is bodypercussie een mooi alternatief!

Bij bodypercussie gebruik je je eigen lichaam als instrument. Je klapt, knipt, roffelt en stampt, zingt, roept en fluistert. Twee vliegen in één klap: je maakt muziek en je beweegt.

Een mooie energizer (die een geweldige energie oplevert). Je lichaam krijgt een oppepper en je bloed gaat sneller stromen. Je beweegt en klopt als het ware je lijf wakker. Heel fijn als je een hele dag aan het vergaderen bent. In héél korte tijd is je hoofd gereset, je lijf vol energie, je longen vol lucht en ben je klaar voor de volgende vergadersessie.

Het mooie van een bodypercussie workshop zit hem in de snelheid waarmee je een grote groep mensen in korte tijd een dosis energie geeft. Geen gesjouw met tafels of stoelen, trommels klaarzetten en ruimte maken. Het enige wat ik vraag is: sta op, en alle neuzen dezelfde kant op en we kunnen starten.

Het is verrassend maar ook moeilijker dan je denkt. We bouwen het stap voor stap op. Er kunnen  ritmes gecombineerd worden, maar dat is afhankelijk van de duur van de workshop.

Yolanda van Loon - YOLO Percussie

Hoe gaat het in zijn werk?

Yolanda, eigenaar van YOLO percussie verzorgt alle workshops zelf. Tijdens het telefonisch contact luister ik goed wat de wens is en maak afhankelijk daarvan de workshop op maat. Met ruim 30 jaar ervaring in het leiden van workshops en lesgroepen met onverminderd enthousiasme weet ik goed in te spelen op de wens. Ik geniet ervan mensen te stimuleren en soms een beetje uit de tent te lokken. Als dan na afloop deelnemers naar me toe komen en zeggen: het was geweldig! Dan is het wat mij betreft geslaagd.

In het kort

  • duur van de workshop: vanaf 20 minuten
  • voor groepen vanaf 10 personen, zonder max
  • workshop is op locatie. YOLO Percussie komt naar je toe!
  • ruim 30 jaar ervaring
  • Wat heb je nodig? Je lichaam en een beetje lef.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vul onderstaand formulier in en ik zal telefonisch contact met je opnemen om je wensen door te nemen. Je ontvangt daarna een op maat gemaakte offerte, geheel vrijblijvend.

Je kunt me ook altijd bellen of mailen via:
Tel: +31 6 15 228 228
Email: info@yolopercussie.nl